The smart Trick of آنتی بیوتیک برای سرماخوردگی و آنفولانزا That No One is Discussing
The smart Trick of آنتی بیوتیک برای سرماخوردگی و آنفولانزا That No One is Discussing
Blog Article
خاصیت ضد التهابی و ضد باکتری سیر میتواند به عملکرد بهتر معده کمک کند.
تب، بدندرد، خستگی، گرفتگی عضلات، تعریق، سردرد، سرفههای خشک، آبریزش بینی، تنگی نفس
هنگام ابتلا به بیماری شبه آنفولانزا حتما باید به پزشک مراجعه کنید در غیر این صورت لازم است که به مدت ۲۴ هفته (در صورت شدید بودن بیماری) در خانه استراحت نمایید.
حتی واکسیناسیون در فصل آنفلوآنزا هم میتواند مفید باشد. پس از دریافت واکسن تقریبا ۲ هفته طول میکشد تا بدن آنتیبادیهای مربوط به بیماری را بسازد.
این عوارض اغلب خفیف هستند و پس از مدت زمان کوتاهی از بین میروند. شایعترین عوارض عبارتاند از:
همچنین هنگام ابتلا به این بیماری از مصرف دخانیات و استفاده از نوشیدنیهای الکلی خودداری فرمایید.
بیماری آنفولانزا، بیماری که نام آن در این روزهای سرد پاییزی، بسیار شنیده میشود. این بیماری با منشا ویروسی خود بسیار واگیردار بوده و سالانه افراد زیادی را مبتلا میکند، البته که در پاییز و زمستان فعالیت این ویروس دو برابر خواهد شد. بطور کلی همه شما نام این بیماری را شنیده و حداقل یکبار به آن مبتلا شده اید.
بیماری ناشی از این نوع ویروس ممکن است یک تا دو هفته ادامه پیدا کند.
افرادی که با پرندگان آلوده و فضولات آنها در ارتباط هستند ممکن است به ویروس آنفلوآنزای مرغی آلوده شوند. این بیماری اغلب خفیف است، اما در بعضی موارد به مرگ پرنده یا انسان منجر میشود.
در صورتی که هر یک از این علائم را در بدن خود مشاهده کردید میتوانید از مشاوران حاذق و مجرب کادر پذیرش ۲۴ کمک بگیرید و اطلاعات لازم در خصوص درمان این بیماری را دریافت نمایید.
هنگام سرفه و عطسه دهان و بینی خود را با دستمال بپوشانید و دستمال استفاده شده را در سطل زباله بیندازید.
در صورت ابتلا به آنفولانزا از خوددرمانی خودداری کنید و در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید.[۲]
افراد بیمار در این دوران باید استراحت کامل داشته و ترجیحا خود را چرا آنفولانزا خوب نمیشه قرنطینه کنند تا افراد دیگر را در معرض بیماری قرار ندهند.
آنفولانزا همچنین میتواند مشکلات سلامتی مزمن قبلی را بدتر کند. افراد مبتلا به آمفیزم، برونشیت مزمن یا آسم ممکن است نارسایی تنفسی را تجربه کنند، در حالی که افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر یا نارسایی قلبی ممکن است دچار نارسایی حاد قلبی شوند.